Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 23 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 13
Πρώτη αναχώρηση 10:00
Τελευταία αναχώρηση 21:33
απόσταση 146 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αίγιο προς Αχαρνές στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αίγιο προς Αχαρνές με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αίγιο και Αχαρνές.

Τρένα από Αίγιο προς Αχαρνές

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αίγιο προς Αχαρνές με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αχαρνές σε 2 ω 27 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 ω 23 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αχαρνές είναι στις 10:00, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αίγιο στις 21:33.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αχαρνές και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Αχαρνές μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αίγιο και να φτάνουν στον σταθμό ΣΚΑ and Αχαρνές.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αίγιο προς Αχαρνές με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 13 για να φθάσετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Αίγιο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 13 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Αίγιο, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 13. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 13 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..