Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Πάτρα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 08:55
Τελευταία αναχώρηση: 21:55
Απόσταση 30km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αίγιο προς Πάτρα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αίγιο προς Πάτρα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Πάτρα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αίγιο προς Πάτρα

Τρένα από Αίγιο προς Πάτρα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αίγιο και Πάτρα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα από τον σταθμό Αίγιο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Πάτρα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αίγιο προς Πάτρα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αίγιο προς Πάτρα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 10 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αίγιο προς Πάτρα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 12:03, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 21:03. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 35 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 35 minutes.