• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Πάτρα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Πάτρα

Μεταβείτε από Τρίκαλα προς Πάτρα με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Τρίκαλα προς Πάτρα; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Τρίκαλα προς Πάτρα και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρίκαλα προς το Πάτρα μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 33 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 12:44
Τελευταία αναχώρηση 16:16
απόσταση 146 km

Τιμή εισιτηρίου Τρίκαλα - Πάτρα κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
4
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 56 λεπτά
Τρίκαλα - Πάτρα
12:44 - 20:40
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 43 λεπτά
Τρίκαλα - Αγ. Ανδρέας
12:44 - 21:27
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 11 λεπτά
Τρίκαλα - Αγ. Ανδρέας
16:16 - 23:27
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 24 λεπτά
Τρίκαλα - Πάτρα
16:16 - 22:40

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Τρίκαλα προς Πάτρα με το τρένο;

Για να πάτε από Τρίκαλα προς Πάτρα πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Τρίκαλα και Πάτρα θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 6 ω 14 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 7 ω 33 λεπτά για να ταξιδέψετε το 146 km μεταξύ Τρίκαλα και Πάτρα.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Τρίκαλα προς Πάτρα;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Τρίκαλα προς Πάτρα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 10:16. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 16:16. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Τρίκαλα προς Πάτρα;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Τρίκαλα από τους ακόλουθους σταθμούς: Τρίκαλα. Μέχρι την άφιξή σας σε Πάτρα, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Πάτρα and Αγ. Ανδρέας. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Πάτρα.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Τρίκαλα προς Πάτρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 4 καθημερινές αναχωρήσεις από Τρίκαλα προς Πάτρα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 4 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Τρίκαλα που πηγαίνουν απευθείας Πάτρα. Υπάρχουν 4 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.