Βρείτε τρένο από Λαμία προς Πάτρα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 2 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 68
Πρώτη αναχώρηση: 06:26
Τελευταία αναχώρηση: 16:26
Απόσταση 95km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λαμία προς Πάτρα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λαμία προς Πάτρα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Λαμία προς Πάτρα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λαμία και Πάτρα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Λαμία προς Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου Λαμία - Πάτρα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Λαμία προς Πάτρα


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λαμία και Πάτρα

Τα τρένα προς Πάτρα αναχωρούν από Λαμία από τον σταθμό Ρεβένια Λαμίας, Καλύβια Λαμίας or Ροδίτσα και φτάνουν στον σταθμό Πάτρα or Αγ. Ανδρέας.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λαμία προς Πάτρα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 68 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Πάτρα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 68 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λαμία προς Πάτρα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 07:03, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 16:03. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 hours and 39 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 6 hours and 6 minutes.