Βρείτε τρένο από Λαμία προς Λάρισα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λάρισα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 78
Πρώτη αναχώρηση: 06:05
Τελευταία αναχώρηση: 20:01
Απόσταση 82km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λαμία προς Λάρισα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λάρισα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Λαμία προς Λάρισα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Λαμία προς Λάρισα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λαμία προς Λάρισα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λαμία προς Λάρισα

Τρένα από Λαμία προς Λάρισα


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Λάρισα

Τα τρένα προς Λάρισα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λαμία και να φτάνουν στον σταθμό Λάρισα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λαμία προς Λάρισα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 22 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 22 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Λαμία προς Λάρισα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 1 minute, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 1 hour and 19 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λαμία στις 06:11, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 18:11.