Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Κιλκίς

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 30 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 29
Πρώτη αναχώρηση: 05:56
Τελευταία αναχώρηση: 00:50
Απόσταση 343km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Κιλκίς στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Κιλκίς με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Κιλκίς με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αθήνα - Κιλκίς.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αθήνα προς Κιλκίς

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Κιλκίς κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κιλκίς και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αθήνα από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ και φτάνουν στον σταθμό Κιλκίς.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αθήνα προς Κιλκίς

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 17 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Κιλκίς με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 17 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Κιλκίς με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κιλκίς σε 6 hours and 56 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 9 hours and 46 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κιλκίς είναι στις 05:02, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 13:11.