Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Καλαμπάκα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 56 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 04:40
Τελευταία αναχώρηση 14:20
απόσταση 68 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Καλαμπάκα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λάρισα προς Καλαμπάκα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Λάρισα προς Καλαμπάκα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λάρισα και Καλαμπάκα.

Τρένα από Λάρισα προς Καλαμπάκα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Καλαμπάκα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 56 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Καλαμπάκα σε 1 ω 26 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λάρισα στις 04:40, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 14:20.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λάρισα και Καλαμπάκα

Τα τρένα προς Καλαμπάκα αναχωρούν από Λάρισα από τον σταθμό Λάρισα και φτάνουν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λάρισα και Καλαμπάκα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λάρισα προς Καλαμπάκα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λάρισα προς Καλαμπάκα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 3 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Καλαμπάκα από την πόλη Λάρισα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 3. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 3, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.