Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Καλαμπάκα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 5,80€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 17 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 00:43
Τελευταία αναχώρηση: 20:16
Απόσταση 68km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Καλαμπάκα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Καλαμπάκα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Λάρισα προς Καλαμπάκα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λάρισα προς Καλαμπάκα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Λάρισα - Καλαμπάκα.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Καλαμπάκα

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Λάρισα προς Καλαμπάκα είναι 10,25 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Καλαμπάκα μπορεί να είναι γύρω στα 5,80 €.

Τιμή εισιτηρίου Λάρισα - Καλαμπάκα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Λάρισα προς Καλαμπάκα


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λάρισα και Καλαμπάκα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα - Καλαμπάκα

Τα τρένα προς Καλαμπάκα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λάρισα και να φτάνουν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λάρισα προς Καλαμπάκα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 9 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Καλαμπάκα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 9 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λάρισα προς Καλαμπάκα;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Καλαμπάκα σε 1 hour and 19 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 21 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Καλαμπάκα είναι στις 00:06, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Λάρισα στις 20:06.