Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Σκύδρα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 6 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 12:22
απόσταση 338 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αθήνα προς Σκύδρα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Σκύδρα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Σκύδρα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αθήνα και Σκύδρα.

Τρένα από Αθήνα προς Σκύδρα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Σκύδρα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Σκύδρα σε 4 ω 58 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 7 ω 6 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Σκύδρα είναι στις 07:56, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 12:22.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Σκύδρα

Τα τρένα προς Σκύδρα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Ρουφ and Αθήνα και να φτάνουν στον σταθμό Σκύδρα.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αθήνα και Σκύδρα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Σκύδρα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Σκύδρα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 10. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 10 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Σκύδρα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 10 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.