• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Καρδίτσα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καρδίτσα

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Καρδίτσα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αθήνα προς Καρδίτσα

Για να φτάσετε στην πόλη Καρδίτσα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 31 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 10:20
απόσταση 219 km

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Καρδίτσα κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 56 λεπτά
Ρουφ - Καρδίτσα
07:56 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 56 λεπτά
Ρουφ - Καρδίτσα
08:56 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 23 λεπτά
Ρουφ - Καρδίτσα
09:29 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 56 λεπτά
Ρουφ - Καρδίτσα
09:56 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 32 λεπτά
Αθήνα - Καρδίτσα
10:20 - 13:52

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Καρδίτσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Καρδίτσα φεύγει στις 07:56, ενώ το τελευταίο στις 10:20. Το ταξίδι διαρκεί 4 ω 27 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Καρδίτσα σε 2 ω 57 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Καρδίτσα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αθήνα and Ρουφ και θα αφιχθούν στον σταθμό Καρδίτσα.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αθήνα και Καρδίτσα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Καρδίτσα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 7. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 1 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 6 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Καρδίτσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Αθήνα
Ρουφ

Σταθμοί προορισμού

Καρδίτσα
Logo

Σχετικά με εμάς