• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Καρδίτσα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καρδίτσα

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 ω 3 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 10:36
Τελευταία αναχώρηση 10:36
απόσταση 319 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Ξάνθη προς Καρδίτσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Ξάνθη προς Καρδίτσα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ξάνθη και Καρδίτσα.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 11 ω 3 λεπτά
Ξάνθη - Καρδίτσα
10:36 - 21:39

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ξάνθη προς Καρδίτσα

Το πρώτο τρένο προς Καρδίτσα φεύγει στις 10:36, ενώ το τελευταίο στις 10:36. Για να φτάσετε από την πόλη Ξάνθη στην πόλη Καρδίτσα με τρένο, θα χρειαστείτε 11 ω 3 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Ξάνθη προς Καρδίτσα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα από τον σταθμό Ξάνθη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καρδίτσα.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Ξάνθη και Καρδίτσα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ξάνθη προς Καρδίτσα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Καρδίτσα από την πόλη Ξάνθη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καρδίτσα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Αν θέλετε να πάτε από Ξάνθη προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.

Logo

Σχετικά με εμάς