Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 20 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 18:01
Τελευταία αναχώρηση 18:01
απόσταση 25 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Τρίκαλα προς Καρδίτσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Τρίκαλα προς Καρδίτσα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Τρίκαλα προς Καρδίτσα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Τρίκαλα προς Καρδίτσα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Καρδίτσα σε 19 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 20 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Καρδίτσα είναι στις 09:16, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Τρίκαλα στις 18:01.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Τρίκαλα και Καρδίτσα

Τα τρένα προς Καρδίτσα αναχωρούν από Τρίκαλα από τον σταθμό Τρίκαλα και φτάνουν στον σταθμό Καρδίτσα.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Τρίκαλα προς Καρδίτσα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Τρίκαλα προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1.5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 1.5 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καρδίτσα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Τρίκαλα προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1.5 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 1.5, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.