Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 33 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 09:36
Τελευταία αναχώρηση 09:36
απόσταση 62 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Ξάνθη προς Δράμα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Ξάνθη προς Δράμα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Ξάνθη προς Δράμα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Ξάνθη και Δράμα.

Τρένα από Ξάνθη προς Δράμα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Δράμα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 2 ω 33 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 ω 33 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 09:36, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Ξάνθη στις 09:36.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Ξάνθη και Δράμα

Τα τρένα προς Δράμα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ξάνθη και θα αφιχθούν στον σταθμό Δράμα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Ξάνθη προς Δράμα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ξάνθη προς Δράμα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Δράμα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.