Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Φέρες

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Ξάνθη σε Φέρες από τρένου

Το ταξίδι από Ξάνθη έως Φέρες με τρένου είναι 111,19 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ξάνθη σε Φέρες με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση111,19 χλμ.
ΑναχώρησηΞάνθη
ΆφιξηΦέρες
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Φέρες
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Φέρες.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ξάνθη έως Φέρες, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ξάνθη στο Φέρες.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Ξάνθη έως Φέρες Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
7.78kg
Λεωφορείο
8.34kg
Πτήση
22.24kg
Αυτοκίνητο
17.79kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Φέρες με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ξάνθη και Φέρες είναι 7.78kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Φέρες; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Φέρες θα εξοικονομήσετε 14.46kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.56kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 10.01kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ξάνθη και Φέρες από τρένου;
Ξάνθη έως Φέρες είναι 111,19 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ξάνθη έως Φέρες;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ξάνθη και Φέρες.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Φέρες από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ξάνθη στο Φέρες δημιουργεί εκπομπές CO2 7.78kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ξάνθη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ξάνθη

Διεθνή δρομολόγια από Ξάνθη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ξάνθη

Κύριες διαδρομές προς Φέρες

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές