Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Φέρες

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Κατερίνη σε Φέρες από τρένου

Το ταξίδι από Κατερίνη έως Φέρες με τρένου είναι 317,61 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κατερίνη σε Φέρες με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση317,61 χλμ.
ΑναχώρησηΚατερίνη
ΆφιξηΦέρες
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κατερίνη έως Φέρες
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κατερίνη έως Φέρες.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κατερίνη έως Φέρες, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κατερίνη στο Φέρες.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Κατερίνη έως Φέρες Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
22.23kg
Λεωφορείο
23.82kg
Πτήση
63.52kg
Αυτοκίνητο
50.82kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κατερίνη έως Φέρες με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κατερίνη και Φέρες είναι 22.23kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κατερίνη και Φέρες; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κατερίνη και Φέρες θα εξοικονομήσετε 41.29kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.59kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 28.59kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κατερίνη και Φέρες από τρένου;
Κατερίνη έως Φέρες είναι 317,61 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κατερίνη έως Φέρες;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κατερίνη και Φέρες.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κατερίνη έως Φέρες από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κατερίνη στο Φέρες δημιουργεί εκπομπές CO2 22.23kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κατερίνη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κατερίνη

Διεθνή δρομολόγια από Κατερίνη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κατερίνη

Κύριες διαδρομές προς Φέρες

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές