Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Διδυμότειχο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 357 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κατερίνη προς Διδυμότειχο στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Κατερίνη προς Διδυμότειχο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Διδυμότειχο με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Κατερίνη προς Διδυμότειχο

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Διδυμότειχο με τρένο

Το πρώτο τρένο προς Διδυμότειχο φεύγει στις , ενώ το τελευταίο στις . Για να φτάσετε από την πόλη Κατερίνη στην πόλη Διδυμότειχο με τρένο, θα χρειαστείτε .

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Κατερίνη προς Διδυμότειχο

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Διδυμότειχο από τον σταθμό Κατερίνη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Διδυμότειχο.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κατερίνη και Διδυμότειχο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κατερίνη προς Διδυμότειχο με τρένο

Αν θέλετε να πάτε από Κατερίνη προς Διδυμότειχο με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.