Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 39 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση 13:00
Τελευταία αναχώρηση 22:00
απόσταση 275 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Κατερίνη προς Αθήνα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κατερίνη προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Κατερίνη προς Αθήνα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Κατερίνη προς Αθήνα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κατερίνη προς Αθήνα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αθήνα φεύγει στις 19:00, ενώ το τελευταίο στις 22:00. Το ταξίδι διαρκεί 3 ω 39 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 3 ω 22 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κατερίνη και Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Katerini and Κατερίνη και να φτάνουν στον σταθμό Athens, Αθήνα and Ρουφ.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Κατερίνη και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κατερίνη προς Αθήνα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 8 για να φθάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Κατερίνη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 4 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 4 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.