Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 25
Πρώτη αναχώρηση: 00:46
Τελευταία αναχώρηση: 19:00
Απόσταση 275km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κατερίνη προς Αθήνα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κατερίνη προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Κατερίνη προς Αθήνα

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Κατερίνη - Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Κατερίνη προς Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου Κατερίνη - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κατερίνη και Αθήνα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Κατερίνη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κατερίνη προς Αθήνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κατερίνη προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 3 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κατερίνη προς Αθήνα;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αθήνα φεύγει στις 00:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 44 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 3 hours and 24 minutes.