Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 10€
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 34 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση: 05:13
Τελευταία αναχώρηση: 19:30
Απόσταση 129km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Θεσσαλονίκη - Φλώρινα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα με 10,00 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 14,25 €.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Φλώρινα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φλώρινα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Φλώρινα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Φλώρινα από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Φλώρινα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 16 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 3 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 4 hours κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Φλώρινα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 hours and 32 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 05:09, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 19:09.