Βρείτε τρένο από Λαμία προς Φλώρινα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 5 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση: 06:26
Τελευταία αναχώρηση: 16:26
Απόσταση 227km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Λαμία προς Φλώρινα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λαμία προς Φλώρινα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λαμία και Φλώρινα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Λαμία προς Φλώρινα

Τιμή εισιτηρίου Λαμία - Φλώρινα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λαμία και Φλώρινα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Φλώρινα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Φλώρινα από τον σταθμό Ρεβένια Λαμίας, Καλύβια Λαμίας, Ροδίτσα, Λαμία or Παγκράτι Λαμίας, το οποίο φτάνει στον σταθμό Φλώρινα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λαμία προς Φλώρινα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 28 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Φλώρινα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 28 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Φλώρινα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Φλώρινα φεύγει στις 12:11, ενώ το τελευταίο στις 17:02. Το ταξίδι διαρκεί 7 hours and 27 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Φλώρινα σε 5 hours and 38 minutes.