Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 20,30€
Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 12 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 06:27
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 300km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βριλήσσια.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια με 20,30 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Βριλήσσια κοστίζουν 28,05 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βριλήσσια είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Βριλήσσια

Τα τρένα προς Βριλήσσια μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και να φτάνουν στον σταθμό Πεντέλη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θεσσαλονίκη προς Βριλήσσια;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Βριλήσσια φεύγει στις 06:06, ενώ το τελευταίο στις 23:06. Το ταξίδι διαρκεί 5 hours and 26 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Βριλήσσια σε 5 hours.