Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 10,70€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 59 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 05:13
Τελευταία αναχώρηση: 23:00
Απόσταση 156km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα

Για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα από 10,70 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 14,50 €.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 9. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 9 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Τρίκαλα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Τρίκαλα φεύγει στις 05:08, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:08. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 36 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 2 hours and 24 minutes.