Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 32 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση: 06:27
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 156km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα

Για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα αναχωρούν από Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και φτάνουν στον σταθμό Τρίκαλα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 7 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Τρίκαλα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 4 hours and 33 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 hours and 32 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:11, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 18:12.