Τρένο Ντίσελντορφ - Λωζάνη τιμές από 239,00 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Ντίσελντορφ σε Λωζάνη από τρένου

Το ταξίδι από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη με τρένου είναι 523,94 χλμ. και διαρκεί 9 ώ. 53 λ.. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:09 π.μ. και την τελευταία στο 7:56 π.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ σε Λωζάνη με τρένου για μόλις 239,00 € ή έως και 277,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 239,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ239,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου9 ώ. 53 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ239,00 €
Υψηλότερη Τιμή277,00 €
Πρώτη Αναχώρηση6:09 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση7:56 π.μ.
Απόσταση523,94 χλμ.
ΑναχώρησηΝτίσελντορφ
ΆφιξηΛωζάνη
TransportistasTGV Lyria, Thalys

Τρένου Εισιτήρια από Düsseldorf έως Lausanne

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Ταξιδεύοντας από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη;

Όταν ταξιδεύετε από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 258,00 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 239,00 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 258,00 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη με τρένο;

Το ταξίδι από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη με τρένο συνήθως διαρκεί 9 ώ. 53 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 523,94 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 9 ώ. 53 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η απόσταση μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη είναι περίπου 523,94 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 9 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη διαρκούν 9 ώ. 28 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Ντίσελντορφ είναι στις 6:09 π.μ. και η τελευταία στις 7:56 π.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 6:09 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 7:56 π.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Ντίσελντορφ από τους ακόλουθους σταθμούς: Eichelstraße, Düsseldorf,Düsseldorf,Sonnenstraße, Düsseldorf,Benrath Btf, Düsseldorf,Markenstraße, Düsseldorf,Duesseldorf Airport,Fuldaer Straße, Düsseldorf. Μέχρι την άφιξή σας σε Λωζάνη, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: LAUSANNE,Lausanne, Airport,Lausanne-Chauderon. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Λωζάνη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη;

Το δρομολόγιο από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Ντίσελντορφ 2 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 0 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 2 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Düsseldorf έως Lausanne

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ντίσελντορφ στο Λωζάνη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Düsseldorf έως Lausanne

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Ντίσελντορφ - Λωζάνη μπορούν να βρεθούν με 29,90 € αν είστε τυχεροί ή 105,11 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 239,00 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λωζάνη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λωζάνη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το TGV Lyria είναι μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας. Είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της γαλλικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων SNCF και της SBB, της ελβετικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων. Τα τρένα TGV Lyria εκτελούν πολλά δρομολόγια μεταξύ μεγάλων πόλεων στη Γαλλία και την Ελβετία, όπως το Παρίσι, η Γενεύη, η Ζυρίχη, η Βασιλεία και η Βέρνη. Τα τρένα είναι γνωστά για την υψηλή τους ταχύτητα, με ορισμένες διαδρομές να φτάνουν σε ταχύτητες έως και 320 km/h (200 mph), καθιστώντας τα ένα από τα ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το TGV Lyria όταν ταξιδεύετε από το Ντίσελντορφ στο Λωζάνη.

Standard

Το STANDARD εισιτήριο παρέχει μια προσιτή εμπειρία ταξιδιού 2ης θέσης με τρία επίπεδα ευελιξίας ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων - πλήρη, μερική και χωρίς ευελιξία - σε όλα τα διεθνή δρομολόγια Γαλλίας - Ελβετίας.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard 1ère

Το εισιτήριο STANDARD 1ÈRE παρέχει ένα ταξίδι πρώτης θέσης με αξία για τα χρήματα με ευελιξία και πρόσβαση σε όλα τα τρένα, διαθέσιμα σε όλα τα διεθνή δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business 1ère

Το BUSINESS 1ÈRE απευθύνεται σε επιβάτες που αναζητούν μια πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία, με ευελιξία, προσαρμοσμένες ανέσεις και υπηρεσίες και είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα δρομολόγια τις καθημερινές και σε επιλεγμένες ώρες τις Κυριακές.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Συνδεθείτε στο _WIFI_LYRIA για δωρεάν WiFi και αποκτήστε πρόσβαση στο TGV Lyria Portal μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Ένα ήσυχο αυτοκίνητο αποκλειστικά για το TGV Lyria BUSINESS 1ERE, ιδανικό για εστιασμένη εργασία ή χαλάρωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα και στις δύο κατηγορίες διαθέτουν πρίζες 2 ακίδων 230v για φορητούς υπολογιστές και κινητά.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, μπορείτε να φέρετε χειραποσκευές που είναι εύκολες στη μεταφορά και χωράνε όμορφα στους καθορισμένους χώρους. Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι έχουν χώρο για τα υπάρχοντά τους και μπορούν να απολαύσουν μια ομαλή βόλτα
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Τα βαγόνια πρώτης θέσης 1 ή 11 έχουν 2 θέσεις για επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα. Κάντε κράτηση για αυτές τις θέσεις εκ των προτέρων ή μια κανονική θέση, εάν τις καταλάβετε. Κατόπιν αιτήματος διατίθεται βοήθεια από τον σταθμό για αποθήκευση αναπηρικών αμαξιδίων.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, επιλέξτε ανάμεσα στο «Le Deli» που διατίθεται στο καφέ-μπαρ ή στη θέση σας με ένα εισιτήριο STANDARD και στο «La Table» για ένα γαλλο-ελβετικό γεύμα με εισιτήριο BUSINESS 1ÈRE.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Οι άμαξες είναι κλιματιζόμενες, με τον αέρα να φιλτράρεται κάθε τρία λεπτά και να ανανεώνεται πλήρως κάθε εννέα λεπτά.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, μπορείτε να φέρετε μια ποικιλία αντικειμένων μαζί σας. Αυτό περιλαμβάνει διπλωμένα ποδήλατα (όχι μεγαλύτερα από 130 x 90 cm), παιδικά καροτσάκια, σκι, αναδιπλούμενα σκούτερ (ηλεκτρικά και χειροκίνητα), surf και snowboard, έγκλειστα μουσικά όργανα και αναπηρικά καροτσάκια (χειροκίνητα ή ηλεκτρικά) για άτομα με κινητικές προκλήσεις.
Υπηρεσίες εν πλω TGV Lyria and Thalys από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη κατά train.
Εγκαταστάσεις TGV Lyria Thalys
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check check
wifi WiFi check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check
luggage Αποσκευές check check
accessibility Προσιτότητα check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check
air_con Κλιματισμός check check
bicycle Ποδήλατο check check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check check

Ντίσελντορφ έως Λωζάνη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
36.68kg
Λεωφορείο
39.3kg
Πτήση
104.79kg
Αυτοκίνητο
83.83kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ντίσελντορφ έως Λωζάνη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη είναι 36.68kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη θα εξοικονομήσετε 68.11kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 2.62kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 47.15kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη είναι 258,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 239,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ντίσελντορφ προς Λωζάνη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη είναι 239,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη από τρένου;
Ντίσελντορφ έως Λωζάνη είναι 523,94 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη;
Το Ντίσελντορφ έως το Λωζάνη είναι κατά μέσο όρο 9 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 9 ώ. 28 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη;
Το Ντίσελντορφ έως το Λωζάνη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TGV Lyria and Thalys που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Ντίσελντορφ σε Λωζάνη;
Ντίσελντορφ έως Λωζάνη έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη;
Το παλαιότερο τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη αναχωρεί στο 6:09 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη αναχωρεί στο 7:56 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 239,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ντίσελντορφ έως Λωζάνη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη είναι 9 ώ. 28 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ντίσελντορφ έως Λωζάνη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ντίσελντορφ και Λωζάνη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ντίσελντορφ έως Λωζάνη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ντίσελντορφ στο Λωζάνη δημιουργεί εκπομπές CO2 36.68kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ντίσελντορφ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ντίσελντορφ

Διεθνή δρομολόγια από Ντίσελντορφ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ντίσελντορφ

Κύριες διαδρομές προς Λωζάνη

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές