Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Καλαμπάκα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καλαμπάκα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 54 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 148
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 264km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Καλαμπάκα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Καλαμπάκα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Καλαμπάκα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αθήνα και Καλαμπάκα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αθήνα προς Καλαμπάκα

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Καλαμπάκα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Καλαμπάκα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καλαμπάκα από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καλαμπάκα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Καλαμπάκα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 28 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Καλαμπάκα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 27 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 6 hours and 13 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 4 hours and 11 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 04:12, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 18:07.