Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Κατερίνη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 12 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 117
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 275km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Κατερίνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Κατερίνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Κατερίνη με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Κατερίνη

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Κατερίνη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Κατερίνη

Τα τρένα προς Κατερίνη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Κατερίνη με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κατερίνη από την πόλη Αθήνα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 30. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 26 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 4 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Κατερίνη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κατερίνη φεύγει στις 04:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:10. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 hours and 7 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 3 hours and 39 minutes.