• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Κατερίνη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κατερίνη

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Κατερίνη στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Κατερίνη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Κατερίνη.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 12 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 30
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 21:22
απόσταση 275 km

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Κατερίνη κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 3 λεπτά
Ρουφ - Κατερίνη
07:56 - 15:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 3 λεπτά
Ρουφ - Κατερίνη
08:56 - 15:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 30 λεπτά
Ρουφ - Κατερίνη
09:29 - 15:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 3 λεπτά
Ρουφ - Κατερίνη
09:56 - 15:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 30 λεπτά
Ρουφ - Κατερίνη
10:29 - 15:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 3 λεπτά
Ρουφ - Κατερίνη
10:56 - 15:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 30 λεπτά
Ρουφ - Κατερίνη
11:29 - 15:59

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κατερίνη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κατερίνη σε 3 ω 37 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 6 ω 7 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κατερίνη είναι στις 07:56, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 21:22.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Κατερίνη

Τα τρένα προς Κατερίνη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Athens, Ρουφ and Αθήνα και να φτάνουν στον σταθμό Katerini and Κατερίνη.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Κατερίνη

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Κατερίνη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 27. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 4 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 23 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 27 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 23 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 4 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Σταθμοί αναχώρησης

Athens
Ρουφ
Αθήνα

Σταθμοί προορισμού

Katerini
Κατερίνη
Logo

Σχετικά με εμάς