Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 15 ω 46 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 02:50
απόσταση 378 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αθήνα προς Κομοτηνή

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Κομοτηνή. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Κομοτηνή

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Κομοτηνή.

Τρένα από Αθήνα προς Κομοτηνή

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κομοτηνή φεύγει στις 07:56, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 02:50. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 15 ω 46 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κομοτηνή σε 12 ω 52 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κομοτηνή

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κομοτηνή από τον σταθμό Ρουφ and Αθήνα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κομοτηνή.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αθήνα και Κομοτηνή, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Κομοτηνή

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 19 για να φθάσετε στην πόλη Κομοτηνή από την πόλη Αθήνα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 19 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Κομοτηνή με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 19 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.