Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 16 ω 37 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 24
Πρώτη αναχώρηση: 05:56
Τελευταία αναχώρηση: 00:50
Απόσταση 378km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Κομοτηνή στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Κομοτηνή. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Κομοτηνή με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Κομοτηνή.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αθήνα προς Κομοτηνή

Τρένα από Αθήνα προς Κομοτηνή


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αθήνα και Κομοτηνή, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κομοτηνή

Τα τρένα προς Κομοτηνή αναχωρούν από Αθήνα από τον σταθμό Ρουφ και φτάνουν στον σταθμό Κομοτηνή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Κομοτηνή με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Κομοτηνή με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 19 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κομοτηνή και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 17 hours and 34 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 16 hours and 18 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 05:11, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 21:11.