Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 31 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 14:48
Τελευταία αναχώρηση 14:48
απόσταση 43 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Ξάνθη προς Κομοτηνή στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ξάνθη προς Κομοτηνή με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Ξάνθη προς Κομοτηνή με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Ξάνθη προς Κομοτηνή

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ξάνθη προς Κομοτηνή με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κομοτηνή φεύγει στις 14:48, ενώ το τελευταίο στις 14:48. Το ταξίδι διαρκεί 31 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κομοτηνή σε 28 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Ξάνθη προς Κομοτηνή

Τα τρένα προς Κομοτηνή αναχωρούν από Ξάνθη από τον σταθμό Ξάνθη και φτάνουν στον σταθμό Κομοτηνή.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Ξάνθη και Κομοτηνή, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Ξάνθη προς Κομοτηνή: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Κομοτηνή από την πόλη Ξάνθη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή από την πόλη Ξάνθη κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.