Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Ορεστιάδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 20 ω 21 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση 21:29
Τελευταία αναχώρηση 02:50
απόσταση 460 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αθήνα προς Ορεστιάδα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Ορεστιάδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αθήνα προς Ορεστιάδα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Αθήνα προς Ορεστιάδα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αθήνα προς Ορεστιάδα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 20 ω 21 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 17 ω 12 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 21:29, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 02:50.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ορεστιάδα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ορεστιάδα αναχωρούν από Αθήνα από τον σταθμό Ρουφ and Αθήνα και φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αθήνα και Ορεστιάδα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αθήνα προς Ορεστιάδα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 9. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 9 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 9 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.