Βρείτε τρένο από Κιλκίς προς Ορεστιάδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 34 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 09:26
Τελευταία αναχώρηση 09:26
απόσταση 311 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κιλκίς προς Ορεστιάδα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κιλκίς προς Ορεστιάδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Κιλκίς προς Ορεστιάδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Κιλκίς προς Ορεστιάδα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κιλκίς προς Ορεστιάδα

Θα χρειαστείτε 10 ω 34 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κιλκίς στις 09:26, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 09:26.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κιλκίς και Ορεστιάδα

Τα τρένα προς Ορεστιάδα αναχωρούν από Κιλκίς από τον σταθμό Κιλκίς και φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κιλκίς προς Ορεστιάδα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κιλκίς προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Θέλετε να ταξιδέψετε από Κιλκίς προς Ορεστιάδα με τρένο

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κιλκίς προς Ορεστιάδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 1 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.