• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Σέρρες

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σέρρες

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 51 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 10:36
Τελευταία αναχώρηση 10:36
απόσταση 112 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Ξάνθη προς Σέρρες στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ξάνθη προς Σέρρες με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Ξάνθη προς Σέρρες

Για να φτάσετε στην πόλη Σέρρες με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τιμή εισιτηρίου Ξάνθη - Σέρρες κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 51 λεπτά
Ξάνθη - Σέρρες
10:36 - 14:27

Πότε φεύγουν τα τρένα για Σέρρες και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς Σέρρες φεύγει στις 10:36, ενώ το τελευταίο στις 10:36. Για να φτάσετε από την πόλη Ξάνθη στην πόλη Σέρρες με τρένο, θα χρειαστείτε 3 ω 51 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Σέρρες και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Σέρρες αναχωρούν από Ξάνθη από τον σταθμό Ξάνθη και φτάνουν στον σταθμό Σέρρες.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Ξάνθη προς Σέρρες: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ξάνθη προς Σέρρες με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή. Θέλετε να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Σέρρες με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Σέρρες από την πόλη Ξάνθη, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 1. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 1 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..

Logo

Σχετικά με εμάς