Τρένο Σαν Σεμπάστιαν - Μπορντό τιμές από 29,19 €

Ξεκίνα από
29,19 €

Σαν Σεμπάστιαν σε Μπορντό από τρένου

Το ταξίδι από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό με τρένου είναι 203,35 χλμ. και διαρκεί 5 ώ. 41 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 2:04 μ.μ. και την τελευταία στο 2:04 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σαν Σεμπάστιαν σε Μπορντό με τρένου για μόλις 29,19 € ή έως και 29,19 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 29,19 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ29,19 €
Διάρκεια Ταξιδίου5 ώ. 41 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ29,19 €
Υψηλότερη Τιμή29,19 €
Πρώτη Αναχώρηση2:04 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση2:04 μ.μ.
Απόσταση203,35 χλμ.
ΑναχώρησηΣαν Σεμπάστιαν
ΆφιξηΜπορντό
TransportistasRenfe, FlixBus

Τρένου Εισιτήρια από San Sebastián / Donostia έως Bordeaux

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Το ταξίδι σας από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό θα σας κοστίσει 29,19 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 29,19 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 29,19 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό;

Η απόσταση μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό είναι περίπου 203,35 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 5 ώ. 41 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Η διαδρομή από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό καλύπτει μια απόσταση 203,35 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 5 ώ. 41 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 5 ώ. 41 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 2:04 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 2:04 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό αναχωρεί στις 2:04 μ.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 2:04 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Σαν Σεμπάστιαν για Μπορντό;

Σε Σαν Σεμπάστιαν, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν . Όταν φτάσετε Μπορντό, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως . Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 1 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 0 απευθείας διαδρομές μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 1 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από San Sebastián / Donostia έως Bordeaux

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σαν Σεμπάστιαν στο Μπορντό.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών San Sebastián / Donostia έως Bordeaux

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπορντό με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπορντό με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό κατά train.
Εγκαταστάσεις FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
14.23kg
Λεωφορείο
15.25kg
Πτήση
40.67kg
Αυτοκίνητο
32.54kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό είναι 14.23kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό θα εξοικονομήσετε 26.44kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.02kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 18.31kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό;
Ένα εισιτήριο τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό είναι 29,19 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 29,19 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σαν Σεμπάστιαν προς Μπορντό;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό είναι 29,19 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό από τρένου;
Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό είναι 203,35 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό;
Το Σαν Σεμπάστιαν έως το Μπορντό είναι κατά μέσο όρο 5 ώ. 41 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ώ. 41 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό;
Το Σαν Σεμπάστιαν έως το Μπορντό καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Renfe and FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Σαν Σεμπάστιαν σε Μπορντό;
Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό;
Το παλαιότερο τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό αναχωρεί στο 2:04 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό αναχωρεί στο 2:04 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 29,19 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Σαν Σεμπάστιαν στο Μπορντό;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Σαν Σεμπάστιαν για να μεταβείτε στο Μπορντό. Μπορείτε να πάτε από Donostia and Gros και μπορείτε να φτάσετε στο Bègles, Bordeaux Saint-Jean and Pessac.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό είναι 5 ώ. 41 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Σαν Σεμπάστιαν και Μπορντό.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σαν Σεμπάστιαν έως Μπορντό από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Σαν Σεμπάστιαν στο Μπορντό δημιουργεί εκπομπές CO2 14.23kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σαν Σεμπάστιαν

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σαν Σεμπάστιαν

Άλλοι προορισμοί από Σαν Σεμπάστιαν

Κύριες διαδρομές προς Μπορντό

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές