Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Μπράλος

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Ξάνθη σε Μπράλος από τρένου

Το ταξίδι από Ξάνθη έως Μπράλος με τρένου είναι 338,61 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ξάνθη σε Μπράλος με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση338,61 χλμ.
ΑναχώρησηΞάνθη
ΆφιξηΜπράλος
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Μπράλος
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Μπράλος.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ξάνθη έως Μπράλος, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ξάνθη στο Μπράλος.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Ξάνθη έως Μπράλος Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
23.7kg
Λεωφορείο
25.4kg
Πτήση
67.72kg
Αυτοκίνητο
54.18kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Μπράλος με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ξάνθη και Μπράλος είναι 23.7kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Μπράλος; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Μπράλος θα εξοικονομήσετε 44.02kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.7kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 30.48kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ξάνθη και Μπράλος από τρένου;
Ξάνθη έως Μπράλος είναι 338,61 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ξάνθη έως Μπράλος;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ξάνθη και Μπράλος.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Μπράλος από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ξάνθη στο Μπράλος δημιουργεί εκπομπές CO2 23.7kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ξάνθη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ξάνθη

Διεθνή δρομολόγια από Ξάνθη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ξάνθη

Κύριες διαδρομές προς Μπράλος

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές