• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 ω 42 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 10:36
Τελευταία αναχώρηση 10:36
απόσταση 317 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Ξάνθη προς Τρίκαλα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Ξάνθη προς Τρίκαλα

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Ξάνθη - Τρίκαλα.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 11 ω 49 λεπτά
Ξάνθη - Τρίκαλα
10:36 - 22:25

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ξάνθη προς Τρίκαλα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Τρίκαλα σε 11 ω 23 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 11 ω 42 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Τρίκαλα είναι στις 10:36, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Ξάνθη στις 10:36.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Ξάνθη και Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ξάνθη και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Τρίκαλα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ξάνθη προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή. Θέλετε να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Τρίκαλα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Ξάνθη, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 1. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 1 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..

Logo

Σχετικά με εμάς