Βρείτε τρένο από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 59 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:21
Τελευταία αναχώρηση: 20:12
Απόσταση 33km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Σιδηρόκαστρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ροδόπολη και Σιδηρόκαστρο.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο

Τρένα από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ροδόπολη και Σιδηρόκαστρο είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Σιδηρόκαστρο

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Ροδόπολη από τον σταθμό Ροδόπολις και φτάνουν στον σταθμό Σιδηρόκαστρο.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Σιδηρόκαστρο από την πόλη Ροδόπολη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Ροδόπολη προς Σιδηρόκαστρο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 57 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Σιδηρόκαστρο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 53 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:03, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Ροδόπολη στις 20:03.