Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Νέα Πέραμος

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Ξάνθη σε Νέα Πέραμος από τρένου

Το ταξίδι από Ξάνθη έως Νέα Πέραμος με τρένου είναι 370,22 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ξάνθη σε Νέα Πέραμος με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση370,22 χλμ.
ΑναχώρησηΞάνθη
ΆφιξηΝέα Πέραμος
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Νέα Πέραμος
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Νέα Πέραμος.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ξάνθη έως Νέα Πέραμος, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ξάνθη στο Νέα Πέραμος.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Ξάνθη έως Νέα Πέραμος Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
25.92kg
Λεωφορείο
27.77kg
Πτήση
74.04kg
Αυτοκίνητο
59.23kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Νέα Πέραμος με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ξάνθη και Νέα Πέραμος είναι 25.92kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Νέα Πέραμος; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Νέα Πέραμος θα εξοικονομήσετε 48.12kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.85kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 33.31kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ξάνθη και Νέα Πέραμος από τρένου;
Ξάνθη έως Νέα Πέραμος είναι 370,22 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ξάνθη έως Νέα Πέραμος;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ξάνθη και Νέα Πέραμος.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Νέα Πέραμος από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ξάνθη στο Νέα Πέραμος δημιουργεί εκπομπές CO2 25.92kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ξάνθη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ξάνθη

Διεθνή δρομολόγια από Ξάνθη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ξάνθη

Κύριες διαδρομές προς Νέα Πέραμος

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές