Βρείτε τρένο από Βόλος προς Τρίκαλα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 1 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 06:50
Τελευταία αναχώρηση: 23:40
Απόσταση 103km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Βόλος προς Τρίκαλα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Βόλος προς Τρίκαλα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Βόλος και Τρίκαλα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βόλος προς Τρίκαλα

Τιμή εισιτηρίου Βόλος - Τρίκαλα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Βόλος και Τρίκαλα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα αναχωρούν από Βόλος από τον σταθμό Βόλος και φτάνουν στον σταθμό Τρίκαλα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Βόλος προς Τρίκαλα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Βόλος προς Τρίκαλα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Βόλος προς Τρίκαλα;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Τρίκαλα σε 4 hours and 23 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 59 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Τρίκαλα είναι στις 06:11, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Βόλος στις 06:06.