Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Φλώρινα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Φλώρινα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 ω 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:38
Τελευταία αναχώρηση: 20:37
Απόσταση 183km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Σέρρες προς Φλώρινα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Σέρρες προς Φλώρινα

Για να φτάσετε στην πόλη Φλώρινα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Σέρρες προς Φλώρινα

Τρένα από Σέρρες προς Φλώρινα


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Σέρρες και Φλώρινα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Σέρρες προς Φλώρινα

Τα τρένα προς Φλώρινα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Σέρρες και θα αφιχθούν στον σταθμό Φλώρινα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σέρρες προς Φλώρινα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Φλώρινα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Φλώρινα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Φλώρινα φεύγει στις 07:02, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:02. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 hours and 30 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Φλώρινα σε 8 hours and 20 minutes.