Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Λιτόχωρο

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λιτόχωρο

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 37 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 05:51
Τελευταία αναχώρηση: 22:00
Απόσταση 52km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Λιτόχωρο στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λάρισα προς Λιτόχωρο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λάρισα προς Λιτόχωρο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Λάρισα προς Λιτόχωρο

Τιμή εισιτηρίου Λάρισα - Λιτόχωρο κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λάρισα και Λιτόχωρο είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα - Λιτόχωρο

Τα τρένα προς Λιτόχωρο μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λάρισα και να φτάνουν στον σταθμό Λιτόχωρο.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λάρισα προς Λιτόχωρο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Λιτόχωρο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 10 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Λιτόχωρο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 35 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 37 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 05:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Λάρισα στις 22:07.