• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Ξάνθη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ξάνθη

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 1 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 11:45
Τελευταία αναχώρηση 11:45
απόσταση 112 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Σέρρες προς Ξάνθη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Σέρρες προς Ξάνθη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Σέρρες προς Ξάνθη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Σέρρες και Ξάνθη.

Τιμή εισιτηρίου Σέρρες - Ξάνθη κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 1 λεπτά
Σέρρες - Ξάνθη
11:45 - 15:46

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σέρρες προς Ξάνθη

Το πρώτο τρένο προς Ξάνθη φεύγει στις 11:45, ενώ το τελευταίο στις 11:45. Για να φτάσετε από την πόλη Σέρρες στην πόλη Ξάνθη με τρένο, θα χρειαστείτε 4 ω 1 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Σέρρες - Ξάνθη

Τα τρένα προς Ξάνθη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Serres and Σέρρες και να φτάνουν στον σταθμό Xanthi and Ξάνθη.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σέρρες και Ξάνθη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Ξάνθη με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Σέρρες προς Ξάνθη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ξάνθη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Αν θέλετε να πάτε από Σέρρες προς Ξάνθη με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Ξάνθη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 1 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.

Logo

Σχετικά με εμάς