Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Άνω Λιόσια

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 22 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 54
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 22:36
Απόσταση 12km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αθήνα προς Άνω Λιόσια

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Άνω Λιόσια. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αθήνα προς Άνω Λιόσια, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Άνω Λιόσια με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Άνω Λιόσια.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Άνω Λιόσια

Τρένα από Αθήνα προς Άνω Λιόσια


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αθήνα και Άνω Λιόσια είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αθήνα και Άνω Λιόσια

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Άνω Λιόσια από τον σταθμό Αθήνα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Άνω Λιόσια.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Άνω Λιόσια

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 53 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Άνω Λιόσια με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 17 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 35 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Άνω Λιόσια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Άνω Λιόσια σε 15 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 15 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Άνω Λιόσια είναι στις 05:12, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 11:12.