Τρένο Μπεζανσόν - Λωζάνη τιμές από 45,00 €

Ξεκίνα από
45,00 €

Μπεζανσόν σε Λωζάνη από τρένου

Το ταξίδι από Μπεζανσόν έως Λωζάνη με τρένου είναι 94,03 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 51 λ.. Υπάρχουν 9 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 7:14 π.μ. και την τελευταία στο 7:14 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπεζανσόν σε Λωζάνη με τρένου για μόλις 45,00 € ή έως και 176,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 45,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ45,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 51 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα9
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ45,00 €
Υψηλότερη Τιμή176,00 €
Πρώτη Αναχώρηση7:14 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση7:14 μ.μ.
Απόσταση94,03 χλμ.
ΑναχώρησηΜπεζανσόν
ΆφιξηΛωζάνη
TransportistasTGV Lyria, TERΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Besançon έως Lausanne

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Το ταξίδι σας από Μπεζανσόν προς Λωζάνη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μπεζανσόν προς Λωζάνη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Μπεζανσόν προς Λωζάνη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Μπεζανσόν προς Λωζάνη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 94,12 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 45,00 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μπεζανσόν προς Λωζάνη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 94,12 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπεζανσόν για Λωζάνη.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Μπεζανσόν προς Λωζάνη με τρένο;

Με απόσταση 94,03 χλμ. μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη, συνήθως θα χρειαστείτε 3 ώ. 51 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 3 ώ. 51 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη είναι περίπου 94,03 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 3 ώ. 51 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 2 ώ. 23 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Μπεζανσόν προς Λωζάνη όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Μπεζανσόν προς Λωζάνη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Μπεζανσόν προς Λωζάνη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 7:14 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 7:14 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Μπεζανσόν προς Λωζάνη είναι στις 7:14 π.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 7:14 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Μπεζανσόν προς Λωζάνη;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Μπεζανσόν από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Λωζάνη στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Μπεζανσόν και Λωζάνη. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Μπεζανσόν προς Λωζάνη;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Μπεζανσόν προς Λωζάνη μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 9 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μπεζανσόν προς Λωζάνη. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Μπεζανσόν προς Λωζάνη διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 0 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 9 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μπεζανσόν προς Λωζάνη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Besançon έως Lausanne

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μπεζανσόν έως Λωζάνη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μπεζανσόν στο Λωζάνη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Besançon έως Lausanne

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Μπεζανσόν - Λωζάνη μπορούν να βρεθούν με 35,89 € αν είστε τυχεροί ή 47,67 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 73,44 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λωζάνη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λωζάνη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Το TGV inOui, το οποίο αντικαθιστά τις παραδοσιακές υπηρεσίες TGV προσφέροντας μια σύγχρονη αναβάθμιση, είναι μια υπηρεσία τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από τους Γαλλικούς Εθνικούς Σιδηροδρόμους, SNCF και διευκολύνει την εξερεύνηση περίπου 50 προορισμών σε γειτονικές χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ισπανία. Το TGV inOUI έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη άνεση και ευελιξία στους ταξιδιώτες, με χαρακτηριστικά όπως ευρύχωρα καθίσματα, Wi-Fi και υπηρεσίες catering. Συνδέει μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και παρέχει έναν γρήγορο, άνετο και άνετο τρόπο ταξιδιού.

Το TGV Lyria είναι μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας. Είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της γαλλικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων SNCF και της SBB, της ελβετικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων. Τα τρένα TGV Lyria εκτελούν πολλά δρομολόγια μεταξύ μεγάλων πόλεων στη Γαλλία και την Ελβετία, όπως το Παρίσι, η Γενεύη, η Ζυρίχη, η Βασιλεία και η Βέρνη. Τα τρένα είναι γνωστά για την υψηλή τους ταχύτητα, με ορισμένες διαδρομές να φτάνουν σε ταχύτητες έως και 320 km/h (200 mph), καθιστώντας τα ένα από τα ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Μπεζανσόν έως Λωζάνη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το TER, TGV inOui και TGV Lyria όταν ταξιδεύετε από το Μπεζανσόν στο Λωζάνη.

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Second Class (The essentials)

Για ένα πρακτικό και οικονομικό ταξίδι, το TGV INOUI έχει δύο ναύλους για εισιτήρια δεύτερης θέσης: The Prems Second, μια προσιτή επιλογή και The Second, την κλασική δεύτερη θέση. Και τα δύο μπορούν να αντικατασταθούν και να επιστραφούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Τα εισιτήρια ναύλων του Prem είναι τέλεια αν ψάχνετε για τις χαμηλότερες τιμές, που ξεκινούν από μόλις 15 € και είναι διαθέσιμα για κράτηση έως και 4 μήνες νωρίτερα.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First Class (The comfort)

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης ανεβάζουν το ταξίδι σας στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και αποκλειστικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής θέσεων στην Ήσυχη Περιοχή. Επιπλέον, αυτό το εισιτήριο προσφέρει ευελιξία για την κράτησή σας και παρέχει πρόσθετα οφέλη στις λειτουργίες Δεύτερης Θέσης.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business Première (The flexibility)

Το Business Première προσφέρει premium πλεονεκτήματα, όπως ανταλλαγές χωρίς κόστος ή επιστροφές χρημάτων και αποκλειστικές ανέσεις, όπως προηγμένο Wi-Fi και πρόσβαση στα σαλόνια του Grand Voyageur, όλα αυτά εξασφαλίζοντας ευελιξία στην κράτησή σας.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Το STANDARD εισιτήριο παρέχει μια προσιτή εμπειρία ταξιδιού 2ης θέσης με τρία επίπεδα ευελιξίας ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων - πλήρη, μερική και χωρίς ευελιξία - σε όλα τα διεθνή δρομολόγια Γαλλίας - Ελβετίας.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard 1ère

Το εισιτήριο STANDARD 1ÈRE παρέχει ένα ταξίδι πρώτης θέσης με αξία για τα χρήματα με ευελιξία και πρόσβαση σε όλα τα τρένα, διαθέσιμα σε όλα τα διεθνή δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business 1ère

Το BUSINESS 1ÈRE απευθύνεται σε επιβάτες που αναζητούν μια πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία, με ευελιξία, προσαρμοσμένες ανέσεις και υπηρεσίες και είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα δρομολόγια τις καθημερινές και σε επιλεγμένες ώρες τις Κυριακές.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Τα τρένα TER είναι επί του παρόντος χωρίς υπηρεσίες WiFi.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα σύγχρονα τρένα TER είναι εξοπλισμένα με πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Τα τρένα TER δεν έχουν περιορισμούς στο μέγεθος των αποσκευών, αρκεί να είναι εντός των προσωπικών σας δυνατοτήτων χειρισμού και μπορούν να χωρέσουν σε καθορισμένους χώρους αποσκευών.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το Acès TER προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε επιβάτες με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Τα τρένα TER δεν παρέχουν τροφοδοσία επί του σκάφους. σκεφτείτε να φέρετε τα αναψυκτικά σας.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Το ταξίδι με ποδήλατο στα τρένα TER είναι δωρεάν, απλώς κρεμάστε το ή αποθηκεύστε το σε καθορισμένους χώρους με σειρά προτεραιότητας, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κράτησης.
wifi WiFi open icon close icon
Στα τρένα TGV INOUI, απολαύστε δωρεάν πρόσβαση WiFi καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Είτε εργάζεστε, απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καταδύεστε στον κόμβο ψυχαγωγίας TGV INOUI, σας καλύπτουμε.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Με ένα εισιτήριο Business Première, μπείτε σε ένα αποκλειστικό λεωφορείο σχεδιασμένο για άνεση. Είναι το σιωπηλό σας καταφύγιο, ιδανικό τόσο για δουλειά όσο και για χαλάρωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Κάθε κάθισμα στο TGV inOUI είναι γεμάτο με κινητήρα! Με μια πρίζα στη διάθεσή σας, είστε πάντα φορτισμένοι και έτοιμοι.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα TGV INOUI, μπορείτε να φέρετε όσες αποσκευές μπορούν να μεταφέρουν τα χέρια και τα πόδια σας, αλλά θυμηθείτε να βάλετε σωστά τις δικές σας αποσκευές. Οι τσάντες και τα μικροαντικείμενα αποθηκεύονται καλύτερα είτε στο ύψος των ποδιών είτε κάτω από το κάθισμα. βαρύτερα κομμάτια θα πρέπει να τοποθετούνται σε μια διαθέσιμη γωνία του αυτοκινήτου ή κατά μήκος του κεντρικού του διαδρόμου.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, το TGV INOUI προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Οι ταξιδιώτες στο TGV INOUI μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία μια ποικιλία από φαγητά και ποτά. Η υπηρεσία τρένου παρουσιάζει μια επιμελημένη επιλογή που υπόσχεται να εξυπηρετήσει διαφορετικούς ουρανίσκους.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Μείνετε ψύχραιμοι και άνετοι. Όλα τα τρένα TGV inOUI είναι κλιματιζόμενα, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο ταξίδι, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Απαιτείται κράτηση για μη αναδιπλούμενα ποδήλατα (€ 10) σε επιλεγμένα τρένα TGV INOUI, πτυσσόμενα ποδήλατα κάτω των 130x90 cm μπορούν να ταξιδεύουν ως χειραποσκευή σε οποιοδήποτε τρένο TGV INOUI, αποσυναρμολογημένα ποδήλατα μπορούν να ληφθούν χωρίς κράτηση εάν αποθηκεύονται σε τσάντα ποδηλάτου κάτω από 130x90 cm. Υδάτινα ή σνόουμπορντ, διπλωμένα σκούτερ και μουσικά όργανα μπορούν να ληφθούν ως χειραποσκευή εάν βρίσκονται σε θήκη μεταφοράς κάτω από 130 x 90 cm.
wifi WiFi open icon close icon
Συνδεθείτε στο _WIFI_LYRIA για δωρεάν WiFi και αποκτήστε πρόσβαση στο TGV Lyria Portal μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Ένα ήσυχο αυτοκίνητο αποκλειστικά για το TGV Lyria BUSINESS 1ERE, ιδανικό για εστιασμένη εργασία ή χαλάρωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα και στις δύο κατηγορίες διαθέτουν πρίζες 2 ακίδων 230v για φορητούς υπολογιστές και κινητά.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, μπορείτε να φέρετε χειραποσκευές που είναι εύκολες στη μεταφορά και χωράνε όμορφα στους καθορισμένους χώρους. Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι έχουν χώρο για τα υπάρχοντά τους και μπορούν να απολαύσουν μια ομαλή βόλτα
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Τα βαγόνια πρώτης θέσης 1 ή 11 έχουν 2 θέσεις για επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα. Κάντε κράτηση για αυτές τις θέσεις εκ των προτέρων ή μια κανονική θέση, εάν τις καταλάβετε. Κατόπιν αιτήματος διατίθεται βοήθεια από τον σταθμό για αποθήκευση αναπηρικών αμαξιδίων.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, επιλέξτε ανάμεσα στο «Le Deli» που διατίθεται στο καφέ-μπαρ ή στη θέση σας με ένα εισιτήριο STANDARD και στο «La Table» για ένα γαλλο-ελβετικό γεύμα με εισιτήριο BUSINESS 1ÈRE.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Οι άμαξες είναι κλιματιζόμενες, με τον αέρα να φιλτράρεται κάθε τρία λεπτά και να ανανεώνεται πλήρως κάθε εννέα λεπτά.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, μπορείτε να φέρετε μια ποικιλία αντικειμένων μαζί σας. Αυτό περιλαμβάνει διπλωμένα ποδήλατα (όχι μεγαλύτερα από 130 x 90 cm), παιδικά καροτσάκια, σκι, αναδιπλούμενα σκούτερ (ηλεκτρικά και χειροκίνητα), surf και snowboard, έγκλειστα μουσικά όργανα και αναπηρικά καροτσάκια (χειροκίνητα ή ηλεκτρικά) για άτομα με κινητικές προκλήσεις.
Υπηρεσίες εν πλω TGV Lyria, TER and TGV inOui από Μπεζανσόν έως Λωζάνη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μπεζανσόν έως Λωζάνη κατά train.
Εγκαταστάσεις TGV Lyria TER TGV inOui FlixBus
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check cross check cross
wifi WiFi check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check
luggage Αποσκευές check check check check
accessibility Προσιτότητα check cross check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check
air_con Κλιματισμός check cross check check
bicycle Ποδήλατο check cross check cross
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check cross check cross

Μπεζανσόν έως Λωζάνη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
6.58kg
Λεωφορείο
7.05kg
Πτήση
18.81kg
Αυτοκίνητο
15.04kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μπεζανσόν έως Λωζάνη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη είναι 6.58kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη θα εξοικονομήσετε 12.23kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.47kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 8.46kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη είναι 94,12 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 45,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μπεζανσόν προς Λωζάνη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μπεζανσόν έως Λωζάνη είναι 45,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη από τρένου;
Μπεζανσόν έως Λωζάνη είναι 94,03 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη;
Το Μπεζανσόν έως το Λωζάνη είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 51 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 23 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μπεζανσόν έως Λωζάνη;
Το Μπεζανσόν έως το Λωζάνη καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TGV Lyria, TER, TGV inOui and FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Μπεζανσόν σε Λωζάνη;
Μπεζανσόν έως Λωζάνη έχει 9 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη;
Το παλαιότερο τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη αναχωρεί στο 7:14 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη αναχωρεί στο 7:14 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μπεζανσόν έως Λωζάνη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 45,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μπεζανσόν στο Λωζάνη;
Υπάρχουν σταθμοί 3 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μπεζανσόν για να μεταβείτε στο Λωζάνη. Μπορείτε να πάτε από Besançon-Mouillère, Gare de Besançon Viotte and Morre και μπορείτε να φτάσετε στο Lausanne Chauderon, Lausanne gare and Montetan.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μπεζανσόν έως Λωζάνη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη είναι 2 ώ. 23 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Μπεζανσόν έως Λωζάνη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Μπεζανσόν και Λωζάνη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μπεζανσόν έως Λωζάνη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Μπεζανσόν στο Λωζάνη δημιουργεί εκπομπές CO2 6.58kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Μπεζανσόν

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μπεζανσόν

Διεθνή δρομολόγια από Μπεζανσόν και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μπεζανσόν

Κύριες διαδρομές προς Λωζάνη

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές