Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 27 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση 08:10
Τελευταία αναχώρηση 01:10
απόσταση 44 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κόρινθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Νέα Πέραμος και Κόρινθος.

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 27 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 27 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κόρινθος είναι στις 08:10, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Νέα Πέραμος στις 01:10.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κόρινθος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Νέα Πέραμος και να φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Νέα Πέραμος προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 18. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 18 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 18 για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Νέα Πέραμος κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 18 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.