Τρένο Αθήνα - Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία τιμές από 40,50 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Αθήνα σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου

Το ταξίδι από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένου είναι 314,39 χλμ. και διαρκεί 6 ώ. 44 λ.. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:59 π.μ. και την τελευταία στο 2:59 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αθήνα σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένου για μόλις 40,50 € ή έως και 40,50 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 40,50 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ40,50 €
Διάρκεια Ταξιδίου6 ώ. 44 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ40,50 €
Υψηλότερη Τιμή40,50 €
Πρώτη Αναχώρηση6:59 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση2:59 μ.μ.
Απόσταση314,39 χλμ.
ΑναχώρησηΑθήνα
ΆφιξηΑλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
TransportistasHellenic

Τρένου Εισιτήρια από Athens έως Alexandria, Central Macedonia

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;

Όταν ταξιδεύετε από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 40,50 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 40,50 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 40,50 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με το τρένο;

Με απόσταση 314,39 χλμ. μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, συνήθως θα χρειαστείτε 6 ώ. 44 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 6 ώ. 44 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι περίπου 314,39 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 6 ώ. 44 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 4 ώ. 45 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι στις 6:59 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 2:59 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 6:59 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 2:59 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Αθήνα για Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Αθήνα από τους ακόλουθους σταθμούς: Siamos Tours Athens,Athens Karolou,Athens - Any hotel. Μέχρι την άφιξή σας σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: . Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 3 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 0 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 3 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Athens έως Alexandria, Central Macedonia

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αθήνα στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Athens έως Alexandria, Central Macedonia

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 32,91 € έως 40,51 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 19% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Αθήνα - Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία μπορούν να βρεθούν με 30,77 € αν είστε τυχεροί ή 34,61 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 38,38 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
22.01kg
Λεωφορείο
23.58kg
Πτήση
62.88kg
Αυτοκίνητο
50.3kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 22.01kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία θα εξοικονομήσετε 40.87kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.57kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 28.29kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Ένα εισιτήριο τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 40,50 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 40,50 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 40,50 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου;
Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 314,39 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το Αθήνα έως το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι κατά μέσο όρο 6 ώ. 44 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ώ. 45 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Αθήνα σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το παλαιότερο τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία αναχωρεί στο 6:59 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία αναχωρεί στο 2:59 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 40,50 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 4 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Αθήνα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Αθήνα στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία δημιουργεί εκπομπές CO2 22.01kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Αθήνα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αθήνα

Διεθνή δρομολόγια από Αθήνα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αθήνα

Κύριες διαδρομές προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές