Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 32 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 37
Πρώτη αναχώρηση 09:02
Τελευταία αναχώρηση 01:02
απόσταση 12 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια προς Αθήνα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Άνω Λιόσια προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Άνω Λιόσια προς Αθήνα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Άνω Λιόσια προς Αθήνα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Αθήνα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Άνω Λιόσια προς Αθήνα και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αθήνα φεύγει στις 09:02, ενώ το τελευταίο στις 01:02. Το ταξίδι διαρκεί 32 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 15 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Αθήνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Άνω Λιόσια και θα αφιχθούν στον σταθμό Athens, Rouf, Αθήνα and Ρουφ.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άνω Λιόσια προς Αθήνα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άνω Λιόσια προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 37. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 35 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 37 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 35, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.