Βρείτε τρένο από Ίασμος προς Ορεστιάδα

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Ίασμος σε Ορεστιάδα από τρένου

Το ταξίδι από Ίασμος έως Ορεστιάδα με τρένου είναι 119,9 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ίασμος σε Ορεστιάδα με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση119,9 χλμ.
ΑναχώρησηΊασμος
ΆφιξηΟρεστιάδα
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ίασμος έως Ορεστιάδα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ίασμος έως Ορεστιάδα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ίασμος έως Ορεστιάδα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ίασμος στο Ορεστιάδα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Ίασμος έως Ορεστιάδα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
8.39kg
Λεωφορείο
8.99kg
Πτήση
23.98kg
Αυτοκίνητο
19.18kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ίασμος έως Ορεστιάδα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ίασμος και Ορεστιάδα είναι 8.39kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ίασμος και Ορεστιάδα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ίασμος και Ορεστιάδα θα εξοικονομήσετε 15.59kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.6kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 10.79kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ίασμος και Ορεστιάδα από τρένου;
Ίασμος έως Ορεστιάδα είναι 119,9 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ίασμος έως Ορεστιάδα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ίασμος και Ορεστιάδα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ίασμος έως Ορεστιάδα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ίασμος στο Ορεστιάδα δημιουργεί εκπομπές CO2 8.39kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ίασμος

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ίασμος

Διεθνή δρομολόγια από Ίασμος και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ίασμος

Κύριες διαδρομές προς Ορεστιάδα

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές