Βρείτε τρένο από Ίασμος προς Ξάνθη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ξάνθη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 20 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 16:32
Τελευταία αναχώρηση: 16:32
Απόσταση 25km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Ίασμος προς Ξάνθη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ίασμος προς Ξάνθη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Ίασμος προς Ξάνθη με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Ξάνθη με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ίασμος προς Ξάνθη

Τρένα από Ίασμος προς Ξάνθη


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ξάνθη και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ξάνθη από τον σταθμό Ίασμος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ξάνθη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Ίασμος προς Ξάνθη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Ίασμος προς Ξάνθη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ίασμος προς Ξάνθη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Ξάνθη φεύγει στις 16:04, ενώ το τελευταίο στις 16:04. Το ταξίδι διαρκεί 20 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ξάνθη σε 20 minutes.