Βρείτε τρένο από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 3,30€
Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 21 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 12:41
Τελευταία αναχώρηση: 12:41
Απόσταση 66km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Ίασμος - Αλεξανδρούπολη.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Αλεξανδρούπολη

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη με 3,30 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Αλεξανδρούπολη κοστίζουν 3,30 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Ίασμος και Αλεξανδρούπολη

Τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ίασμος και θα αφιχθούν στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη από την πόλη Ίασμος, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ίασμος προς Αλεξανδρούπολη;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αλεξανδρούπολη φεύγει στις 12:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 12:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 21 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αλεξανδρούπολη σε 1 hour and 21 minutes.