Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 3 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση 07:14
Τελευταία αναχώρηση 01:23
απόσταση 22 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Άγιος Στέφανος και Αθήνα.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αθήνα φεύγει στις 07:14, ενώ το τελευταίο στις 01:23. Το ταξίδι διαρκεί 1 ω 3 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 25 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Αγ. Στέφανος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αθήνα and Ρουφ.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Άγιος Στέφανος και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 33. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 11.5 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 21.5 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 33 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 21.5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 11.5 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.