• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θεσσαλονίκη

Το ταξίδι σας από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Μαγούλα προς το Θεσσαλονίκη μέσω τρένου

απόσταση 290 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
-
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Μαγούλα - Θεσσαλονίκη

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 42 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Θεσσαλονίκη
07:50 - 12:32
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 55 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Θεσσαλονίκη
08:50 - 15:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 55 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Θεσσαλονίκη
09:50 - 15:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 55 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Θεσσαλονίκη
10:50 - 15:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 55 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Θεσσαλονίκη
11:50 - 18:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 55 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Θεσσαλονίκη
12:50 - 18:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 55 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Θεσσαλονίκη
13:50 - 18:45

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Μαγούλα και Θεσσαλονίκη διαρκεί περίπου 290 km. Θα χρειαστείτε περίπου για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη;

Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Μαγούλα στις . Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις . Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Μαγούλα και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Μαγούλα, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Μαγούλα (Ελευσίνα). Όταν φτάσετε Θεσσαλονίκη, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Θεσσαλονίκη. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μαγούλα προς Θεσσαλονίκη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.