Βρείτε τρένο από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση 11:29
Τελευταία αναχώρηση 20:18
απόσταση 19 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Νέοι Πόροι φεύγει στις 11:29, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:18. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 9 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 9 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Νέοι Πόροι από τον σταθμό Λιτόχωρο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 8 για να φθάσετε στην πόλη Νέοι Πόροι από την πόλη Λιτόχωρο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 8 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λιτόχωρο προς Νέοι Πόροι με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 8 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 8, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.