Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Νέοι Πόροι

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νέοι Πόροι

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 26 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση: 03:33
Τελευταία αναχώρηση: 22:00
Απόσταση 43km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λάρισα προς Νέοι Πόροι

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λάρισα προς Νέοι Πόροι

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λάρισα και Νέοι Πόροι.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λάρισα προς Νέοι Πόροι


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Νέοι Πόροι και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Νέοι Πόροι θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Λάρισα και θα αφιχθούν στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λάρισα προς Νέοι Πόροι

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Νέοι Πόροι με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 6 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Λάρισα προς Νέοι Πόροι με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Νέοι Πόροι φεύγει στις 03:06, ενώ το τελευταίο στις 22:05. Το ταξίδι διαρκεί 26 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 26 minutes.