Βρείτε τρένο από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κομοτηνή

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 12 ω 14 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 06:37
Τελευταία αναχώρηση: 13:29
Απόσταση 270km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή

Τρένα από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κομοτηνή και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κομοτηνή θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Λιτόχωρο και θα αφιχθούν στον σταθμό Κομοτηνή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λιτόχωρο προς Κομοτηνή με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κομοτηνή και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κομοτηνή φεύγει στις 06:02, ενώ το τελευταίο στις 13:02. Το ταξίδι διαρκεί 11 hours and 35 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κομοτηνή σε 7 hours and 55 minutes.